Voor de opnames van een nieuwe dramaserie voor BNNVARA en NTR is Topkapi Film op zoek naar rasechte, doorgewinterde vastelaovendvierders! De serie Elixer gaat over een succesvolle familie met een farmaceutisch bedrijf. Als het tijd is voor een van de kinderen om het bedrijf over te nemen ontstaan er spanningen binnen de familie. De serie speelt zich af in Limburg en zal dus ook de Limburgse cultuur laten zien. Vandaar dat een aantal scenes zich afspeelt tijdens Vastelaovend. Elixer wordt gemaakt door de makers van Hollands Hoop, Dunya & Desie en Piece of my heart. De cast bestaat uit onder andere Hanna Verboom, Jacob Derwig, Wim Opbrouck, Katelijne Damen, Walid Benmbarek, Tina de Bruin, Teun Luijkx en Ferdi Stofmeel.

Om de carnavalsscenes zo goed mogelijk in beeld te brengen, en om een waar feest te maken van de opnamedag, zoeken we mensen die in hun carnavalskostuum gezellig komen figureren. We draaien op maandag 9 oktober in een studio in Antwerpen. De opnamedag duurt van 08:00 tot 18:00, de vergoeding voor die dag is €75,- pp. Inclusief reiskosten. Verder zorgt Topkapi voor een warme lunch.

Lijkt het je leuk om ons te helpen de opnames tot een waar succes te maken en ons dynamisch immaterieel erfgoed: de vastelaovend uit te dragen? Stuur dan een mailtje inclusief foto van jou in het kostuum waar je in kan komen figureren naar bart-jan@topkapifilms.nl