Oud-prins Stefan Meulenberg (2013) is sinds 2015 secretaris maar vooral ook al vele jaren actief met het technische gedeelte van de optocht. Als beheerder van de optochthal houdt hij zich bezig met alles wat met rollend materieel, geluidsinstallaties en aggregaten te maken heeft. Als dank voor zijn inzet is hij op voordracht van de Steinder Bök gedecoreerd met de Orde van Verdienste.

Tijdens de druk bezochte receptie hebben bestuursleden Eric Voncken, Jan Stroek, Paul Göttgens en Max Ruiters ook Thé Dukers in het zonnetje gezet. Thé is meer dan 22 jaar bestuurslid geweest en nauw betrokken bij het benaderen van prinsen de afgelopen jaren. Als SLV-afgevaardigde namens de Steinder Bök heeft hij vaker ook buiten het carnavalsseizoen de vasteloavend ‘vertegenwoordigd’ binnen SLV-verband. Als dank voor zijn inzet is hij benoemd tot Erelid van het SLV.

2024 02 09 Steinder Bök OvV en Erelid

Oud-vorst Ton Sleijpen was niet aanwezig bij de receptie maar dankzij creatief speurwerk heeft het SLV-bestuur hem weten te vinden en ‘overvallen’ in een restaurant in Maastricht. Meer dan 11 jaar was Ton Opperbok bij de Steinder Bök. Boegbeeld en drijvende kracht binnen de Steinder Carnaval en ver daarbuiten. De SLV is Ton zeer erkentelijk voor zijn inzet en heeft hem benoemd tot erelid.

2024 02 09 Steidner bök Ton Sleijpen Erelid