DaagvanvastelaovesleedjeDe studiedag in de ECI Cultuurfabriek Roermond is bedoeld voor schrijvers, componisten én artiesten die zich bezig houden (of willen beginnen) met het schrijven, componeren en presenteren van vastelaovesleedjes voor het LVK, TVK, KVL en andere lokale en bovenlokale konkoersen.

Liedjesmakers die op zoek zijn naar hulp, tips en adviezen kunnen tijdens de studiedag workshops volgen van succesvolle liedjesmakers. Zij zullen hun schrijf- en componeergeheimen bloot geven maar ook tips geven die handig zijn tijdens de opname in een studio. Deelnemers krijgen verder de kans om zonder pottenkijkers via een speeddate één op één conceptteksten en composities voor te leggen aan deskundigen. Het is tijdens de studiedag ook mogelijk om advies in te winnen bij en vragen te stellen aan een vastelaovesspecialist van de Belastingdienst. Behalve creatieve hulp bij het maken van liedjes krijgen deelnemers tijdens de workshops ook adviezen en tips over podiumpresentatie en houding op de bühne. De studiedag wordt geopend door een orthopedagogisch muziekbeoefenaar en muziek- en ontwikkelingspsycholoog die op een toegankelijke manier uitleggen welke verbanden er bestaan tussen (vastelaoves)muziek en de positieve bijdrage aan de gedragsontwikkeling bij mensen.
Voor meer informatie en inschrijfformulier zie:  nadere informatie en aanmelden op de website van de Stichting LVK: https://www.stichtinglvk.nl/nieuws.html/daag-van-t-vastelaovesleedje

Terug naar archief 2016